alt text
alt text
alt text
alt text
alt text

Stadslogistiek wagenpark

We werken met verschillende Eurohubs. Per Transporthub verschilt het wagenpark. Het moge duidelijk zijn dat onze transportpartners zeer vooruitstrevend zijn met vergroening van hun wagenpark. Elektrisch meubelvervoer wordt een steeds belangrijker aandeel van het wagenpark. Gezien de grote afstanden ikunnen we echter ook terugvallen op fossiele energie.

Profiteer van onze toekomstbestendige logistiek in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland! De stedelijke umweltzones in belangrijke handelssteden zoals Keulen, Frankfurt, Essen, Dortmund en Gelsenkirchen belemmeren de doorgang voor diesel voertuigen. Kortom, het wordt tijd om kennis te maken met onze Duitse hubs.

Uiteraard volgen we met veel interesse de ontwikkelingen wat betreft elektrische trucks en waterstof technologie. Onze eurohubs partner beschikken over vele elektrische bestelbussen maar relatief nog weinig elektrische trucks. We verwachten wel een substantiële wijziging van het wagenpark. Meer elektrisch vervoer. Vooralsnog zijn de elektrische vrachtwagens nog niet efficiënt qua actieradius en aanschafprijs.