alt text
alt text
alt text
alt text
alt text

Eurohubs voor uw meubelvervoer

Onze Eurohubs bieden het perfecte netwerk voor uw meubelvervoer. Ongeacht of het gaat om grote XXL offsize tafels, bedden of zorgvuldige levering van stoelen. Eurohubs levert uw meubels met zorg en service kostenbewust bij uw klanten in Nederland, België of Duitsland. B2B en B2C. Naast transport kunt u ook uw containers of pallets bij ons opslaan dichtbij de klant.

Eurohubs netwerk voor efficiënte levering

Bij iedere grote Duitse stad hebben we binnen een straal van 40 km een Duitse hub. De perfecte basis om optimale invulling te geven aan de toenemende logistieke challenges. We hebben ecologie hoog in het vaandel staan om voor te lopen met een toekomstbestendig transportnetwerk.
  • » vooruitstrevend met elektrificering van het wagenpark
  • » state-of-the art laadinfrastructuur
  • » Nederlandse klantenservice

Meubelvervoer binnen de Benelux

Eurohubs vervoert allerlei soorten meubels in Nederland en België met behulp van ons fijnmazige transport netwerk. Onze specialisatie op meubels is tot in details doorgewerkt in onze warehouses, onze vrachtwagens en service dienstverlening. Ongeacht of u nu een tafel wil leveren in de Randstad, in Vlaanderen of in Duitsland. Wij zorgen voor een zorgvuldige smart meubelvervoer.

Transport naar Duitsland

Click op onderstaande link voor meer informatie en prijzen over de regio waar u uw zending wilt versturen: