alt text
alt text
alt text
alt text
alt text

Order picking

Veel van onze meubeltransport klanten focussen graag op hun kernactiviteit. De marketing & sales van hun meubels. Eurohubs neemt logistieke activiteiten graag uit handen om u te ontzorgen. In onze Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse hubs kunnen we uw bestellingen gereedmaken voor transport naar de eindklant. En uiteraard ook het vervoer zelf organiseren.

Met behulp van barcodes kunnen we de order picking gestalte geven. We koppelen de juiste artikelen aan de klantinformatie. En zorgen ervoor dat uw tafels, stoelen en kasten bezorgd worden in Rotterdam, Parijs, Keulen of Hamburg. Onze software faciliteert het order picking process. En zorgt ervoor dat u 24/7 inzage heeft in uw voorraad, nieuwe zendingen, leveringen en retouren.

Order picking doen wij alleen in onze eigen meubelopslag warehouses. We verhuren ook units aan vaste klanten voor als zij met eigen medewerkers binnen onze hubs de zendingen willen voorbereiden. Wij zijn flexibel. Als er maar heldere afspraken gemaakt worden en er een helder overzicht is van de zendingen.